5 energiezuinige & duurzame starterswoningen

Aan de Schoolstraat in Didam bouwt Koopmans Bouwgroep 5 energiezuinige en duurzame starterswoningen met de houten woningmodules van geWOONhout. De woningen die voorheen op deze plek stonden waren al geruime tijd leeg en verkeerden in slechte staat. Daarom zijn ze gesloopt om plaats te maken voor sociale huurwoningen speciaal voor starters!

Duurzame starterswoningen

Dit project bestaat uit de eerste starterswoningen volgens het HOUTbaar HUIS concept van TBI WOONlab. Opdrachtgever PLAVEI verhuurt de woningen aan een specifieke doelgroep: jongeren tussen de 23 en 28 jaar krijgen voorrang. Dit zijn de eerste coƶperatiewoningen die in onze assemblagefabriek zijn gemaakt.

Compacte samenstelling

Deze woningen zijn compacter dan de woningen die tot nu toe zijn geplaatst vanuit het concept van HOUTbaar HUIS met de modules van geWOONhout. De woningen zijn tweelaags met plat dak en bestaat uit 4 woningmodules. De gevelbekleding bestaat uit een lattengevel van thermisch verduurzaamd vurenhout. Het is een tweekamerwoning met een ruime badkamer, apart toilet en voldoende bergruimte.

Op 6 en 7 juli zijn de modules vanuit onze assemblagehal naar de Schoolstraat verplaatst.

Projectinformatie

  • Locatie: Didam
  • Opdrachtgever: Stichting Plavei
  • Status: Opgeleverd
  • Architect: Palazzo Oost b.v.

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: