10 levensloopbestendige woningen Oldenhuis

In Groenlo ligt een zeer gevarieerd “groen” woongebied Oldenhuis. Dit project bestaat uit 10 levensloopbestendige woningen, 22 vrije kavels en 10 rijwoningen, verdeeld over drie woonvelden. Al deze woningen zijn volledig gasloos en de elektriciteit is afkomstig van de zonnepanelenweide aan de rand van dit woongebied.

De tien rijwoningen worden volgens het HOUTbaar-concept gerealiseerd met houten woningmodules van geWOONhout. Deze circulaire houten koopwoningen worden allemaal verkocht aan (door)starters die afkomstig zijn uit de gemeente Oost-Gelre.

Flexibele indeling van de woning

Dankzij onze houten woningmodules zijn de woningen flexibel in te delen. Daardoor was het bijvoorbeeld mogelijk om een keuze te maken uit twee of drie slaapkamers op de eerste verdieping.

De samenstelling

De tien HOUTbaar HUIS woningen zijn de eerste twee-laag-kap woningen van geWOONhout. Iedere woning is samengesteld uit negen houten woningmodules en heeft een oppervlakte van 120 m2. Alle woningen krijgen een energiezuinige lucht/water warmtepomp waarmee de woningen duurzaam worden verwarmd.

Meer informatie over de samenstelling van de woningen inclusief draadmodellen vind je bij de mogelijkheden.

HOU Tbaar HUIS Groenlo Oldenhuis website AI 2

Projectinformatie

  • Locatie: Groenlo
  • Opdrachtgever: Koopmans Bouwgroep
  • Status: Opgeleverd
  • Architect: 4D Architecten

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: