10 juni 2022

Open informatieavond voor werkzoekenden

Op donderdag 23 juni organiseert geWOONhout van 16.30 tot 20.00 een open informatieavond, speciaal voor werkzoekenden. Potentiële nieuwe medewerkers zijn van harte uitgenodigd om de innovatieve productiehal, gelegen aan de Kryptonstraat 8 in Wehl te bezoeken. Vooraf opgeven is niet nodig, iedereen is welkom!

De open avond is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen manier elkaar te leren kennen. Zo zijn er speeddates en rondleidingen, waarbij er alle gelegenheid is om productiemedewerkers vragen te stellen. geWOONhout biedt een veilige werkomgeving, met alle ruimte om te leren. Kennis van houtbouw, relevante werkervaring en/of diploma’s zijn geen vereiste, we zoeken vooral enthousiasme en een passie voor hout.

geWOONhout maakt circulair bouwen en wonen voor een brede doelgroep haalbaar én betaalbaar. Wij bouwen aan de toekomst. Bouw jij met ons mee?

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Benieuwd naar de mogelijkheden van de modules van geWOONhout? Neem contact met ons op via het contactformulier of kijk op de website van ons woonconcept HOUTbaar.