25 maart 2024

Ben jij een (b)aanpakker? Kom naar onze open avond op 18 april a.s.

Op donderdag 18 april 2024 organiseert geWOONhout van 16.30 tot 19.00 een open avond, speciaal voor werkzoekenden.

Aanpakkers zijn van harte welkom om onze moderne bedrijfsgebouwen aan de Kryptonstraat 8 in Wehl (naast de A18) te ontdekken en meer te leren over modulaire houtbouw. Vooraf opgeven is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Deze avond is een fijne gelegenheid om elkaar op een ongedwongen manier beter te leren kennen. Je krijgt een rondleiding door onze hallen en kunt volop vragen stellen aan de medewerkers. Ontdek waarom het bij ons prettig werken is, hoe mooi houtbouw is (binnen bouwen: nooit meer natregenen!) en hoe wij dé oplossing bieden voor zowel het klimaat- als woonprobleem.

geWOONhout biedt een veilige werkomgeving, met alle ruimte om te leren. Kennis van houtbouw of relevante werkervaring en/of diploma’s zijn geen vereiste, we zoeken vooral enthousiasme en een passie voor hout. We zoeken collega’s voor in de hal en voor op kantoor en staan open voor alle achtergronden & opleidingsniveaus.

Ben jij de (b)aanpakker die we zoeken?

Bekijk onze vacatures >

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: