08 januari 2024

Loop binnen bij geWOONhout (vrijdag 19 januari)

Op vrijdag 19 januari organiseert geWOONhout van 16.30 tot 19.00 een open informatieavond, speciaal voor werkzoekenden. Potentiële nieuwe medewerkers zijn van harte uitgenodigd om de innovatieve assemblagehal, gelegen aan de Kryptonstraat 8 in Wehl, te bezoeken. Vooraf opgeven is niet nodig, iedereen is welkom!

De open avond is een mooie gelegenheid om op een ongedwongen manier elkaar te leren kennen. Ga op speeddate, laat je rondleiden of stel onze medewerkers vragen.

geWOONhout biedt een veilige werkomgeving, met alle ruimte om te leren. Kennis van houtbouw of relevante werkervaring en/of diploma’s zijn geen vereiste, we zoeken vooral enthousiasme en een passie voor hout!

geWOONhout maakt circulair bouwen en wonen voor een brede doelgroep haalbaar én betaalbaar. Wij bouwen aan de toekomst. Bouw jij met ons mee?

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: