04 juli 2024

Feestelijke start van productie houten appartementencomplex Xylino

We zijn gestart met de productie voor project Xylino: het circulaire appartementencomplex in Almere! Xylino is geheel in hout ontworpen en benut de voordelen van modulaire houtbouw volledig. Door toepassing van geWOONhout geprefabriceerde appartementen is de bouwtijd aanzienlijk verkort. Over 18 weken, na het afronden van de parkeergarage, verwachten we al de eerste woningen te plaatsen. Zo werken wij actief mee aan een oplossing voor het woningtekort!

Xylino bestaat uit 93 appartementen en 10 ééngezinswoningen (gelijk aan 436 circulaire houten modules). Het is de eerste keer dat we de hoogte in gaan: daar zijn we trots op! Met recht een feestje waard dus wij vierden deze start met een vette bodem: een lekkere snack voor iedereen 🎉.

Dit project is een samenwerking tussen de Alliantie Ontwikkeling B.V., Arons en Gelauff Architecten, Synchroon, Koopmans Bouwgroep | TBI en geWOONhout.

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: