27 mei 2024

Dag van de stagiair

Zaterdag 25 mei was het de Dag van de stagiair en ook bij geWOONhout zetten wij onze fantastische stagiairs graag even in het zonnetje 🌞.

Zo ook Ellen Rechterschot, zij is 4e jaars student Bouwkunde aan het Technova College in Ede en heeft bij geWOONhout in Wehl onlangs haar afstudeerstage ‘werkvoorbereiding’ positief afgerond.

Ze deelt graag haar ervaringen van de afgelopen maanden; “Ik heb het érg naar mijn zin gehad de afgelopen maanden, ik werd met open armen ontvangen, ben heel goed geholpen en iedereen was behulpzaam en geïnteresseerd. En ik mocht altijd álles vragen aan Tom Brücker, Marlies Radstaake, Roy Buiting en Gerjan Baan!"

"In mijn tussenevaluatie kreeg ik goede terugkoppeling van mijn begeleider Linda Braakman die ik vervolgens kon toepassen. En van Tom Brücker heb ik een heleboel kennis geleerd over houtbouw die ik op school nog niet had gehad. Zo heb ik zowel op persoonlijk, maar ook op inhoudelijk technisch vlak de afgelopen maanden een heleboel kennis opgedaan!"

𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐛𝐢𝐣 geWOONhout? “Ik ben erg geïnteresseerd in houtbouw en wilde graag (weer) een stage bij een bedrijf dat zich daarmee bezighoudt. geWOONhout levert & maakt kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van grondgebonden woningen en appartementen en is daarmee een uniek bedrijf dat veel 𝐋𝐞𝐟 toont door hiermee bezig te zijn tussen de ‘betonbouwers’ en dat spreekt me erg aan. Daarnaast was er een brede keuzes aan werkzaamheden die ik mocht doen en werd er goed meegedacht over de inhoud van mijn stage.”

Namens geWOONhout; willen we alle studenten bedanken en mn Ellen voor haar bijdrage aan dit interview. En leuk dat je de komende maanden nog even bij ons blijft voor vakantiewerk. Voor ons zijn jullie 𝐠𝐞𝐖𝐎𝐎𝐍𝐠𝐨𝐮𝐝 🏆.

Stage lopen bij geWOONhout?
Ben jij ook op zoek naar een unieke stageplek? Voor meer informatie over stages- en afstudeeropdrachten, kun je contact opnemen met Dennis Bulsink via d.bulsink@gewoonhout.nl.

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: