14 april 2021

Bouw jij mee aan een houten toekomst?

“Iedereen praat over het bouwen met hout. Wij geloven erin. En met deze nieuwe productielijn kunnen we dit ook op grote schaal waarmaken”

In de fabriekshal van geWOONhout gaan we jaarlijks meer dan 4.000 modules assembleren, waarmee we 500 houten woningen kunnen realiseren. Daarmee geven we invulling aan een groenere bebouwde omgeving die bijdraagt aan het oplossen van het klimaatprobleem, het stikstofprobleem én het woningtekort.

Klinkt dat als iets waar jij een bijdrage aan wilt leveren? Momenteel hebben we geen concrete openstaande vacatures. Maar met onze ambities hebben we de komende maanden nog veel meer nieuwe collega’s nodig. Ben jij ondernemend en word jij enthousiast van nieuwe (bouw)technieken? Neem dan contact op met onze recruiter, Ingeborg: i.meinen@koopmans.nl | 06 57 79 43 09.

geWOONhout is onderdeel van TBI en ontstaan uit een samenwerking tussen Koopmans Bouwgroep en Sustainer Homes. De sollicitatieprocedure zal daarom worden geïnitieerd vanuit Koopmans.

Terug naar nieuws

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: