De mogelijkheden

Variatie binnen standaardisatie

Onze houten woningmodules bieden veel variatiemogelijkheden: van een 2 of 3 laags woning met een plat dak of kap tot appartementen. De keuze uit verschillende stijlen buitenafwerking geven elke straat of wijk, ondanks de geïndustrialiseerde en modulaire bouw, een unieke aanblik. Omdat de engineering van onze woningmodules tot in detail is uitgevoerd, kunt u snel en eenvoudig seriematig nieuwe woningen bouwen. Duurzaam en circulair, met een minimale uitstoot aan CO₂ en stikstof.

Welke modules zijn er?

De basismodules zijn van fundering tot kap volledig uitgewerkt, inclusief de duurzame installaties en alle stopcontacten en aansluitpunten voor elektra en water. Uiteraard blijft er ruimte voor klant specifieke wensen en uitgangspunten.

De verschillende modules kunnen naar wens gestapeld en geschakeld worden. Al gelden er wel enkele technische randvoorwaarden. Zo blijft een badkamer altijd binnen de afmetingen van één module, net als de technische ruimte, en meerdere sanitaire modules kunnen alleen boven elkaar geplaatst worden in verband met de afvoerleidingen. Ook de trapmodule heeft specifieke technische eisen om aan de regelgeving te voldoen.

2 lagen plat / 3 lagen plat


Sterke én lichte constructie

Wij maken onze modules van het zeer sterke LVL-hout. Hierdoor kunnen we met grote overspanningen open ruimtes maken die eenvoudig en onzichtbaar met elkaar te verbinden zijn. Met gemak kunnen 3 modules zonder tussenwanden geplaatst worden, wat veel vrijheid geeft in de indeling van het interieur. Bovendien is het materiaal licht in gewicht waardoor een fundering zonder funderingsbalken voldoet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als u kiest voor onze compleet uitgewerkte modules voor 2 of 3 laags woningen met een plat dak of een kap, kunt u gelijk aan de slag. Laat u daarbij inspireren door ons concept HOUTbaar HUIS. Heeft u andere indelingswensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: