Disclaimer

Alle informatie op de website van geWOONhout heeft een informatief karakter. Alhoewel geWOONhout getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garanderen geWOONhout en/of haar (toe)leveranciers niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. geWOONhout accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website en de informatie eraan gerelateerd, is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat geWOONhout voorafgaand toestemming geeft. Alle rechten zijn voorbehouden aan geWOONhout.

Op de geWOONhout-website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van geWOONhout zijn. geWOONhout is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van deze andere websites.

geWOONhout behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen en raadt u aan deze pagina op geregelde tijdstippen te raadplegen.

Meer informatieBlijf op de hoogte

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of belegger benieuwd naar de mogelijkheden van de duurzame & circulaire woningen van geWOONhout? Bel Bram Bevers op 06 50 22 67 63 of neem contact met ons op via het contactformulier: